- PUBLICITAT -

CN | Edicions del Bullent

La novel·la Amagats, de Santi Baró es presenta a Castelló, el poble que va premiar, motivant-ne la publicació. Serà el divendres 24 de maig a les 19.30h. al nou edifici de la Inmavi de Castelló (La Ribera).

Acompanyaran l’autor el regidor de cultura Richard Garrigues i l’editora Núria Sendra.

Carolina Cuenca Gómez entregant el premi a Santi Baró

Amagats” és una novel·la històrica inspirada en fets reals. En la França sota l’ocupació nazi durant la Segona Guerra Mundial, tres germans es veuen separats després d’un assalt nazi a la seva llar. Annie és capturada amb els seus pares i enviada al camp de concentració de Drancy, mentre que Aron i Heléne s’amaguen desesperadament.

Premis Literaris Castellun Ripae 2023

Aquesta història commovedora està inspirada en la historia real de les germanes Caqueret i la mare Denise Bergon, superiora del convent de Notredame de Masip, que decideix arriscar-ho tot per refugiar 82 nens jueus que es troben amagats arreu: als boscos, a esglésies i amb famílies cristianes, després que els seus pares fossin deportats cap als camps de concentració.

PUBLICITAT

Amb el país sota l’ombra de la por i la persecució, la germana Bergon i el mossèn Claude, amb el suport de la resistència francesa, ordeixen un pla apassionant per protegir aquests nens vulnerables. Una novel·la emocionant que explora els límits de la bondat humana i la valentia en temps d’adversitat, on els destins dels Caqueret i els seus protectors es creuen en una narrativa fascinant.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací