- PUBLICITAT -

 

La nit del 31 d’octubre molts celebrem Halloween, una festa que hem acollit i que cada vegada celebrem més i amb més entusiasme, la nit de Halloween a Castelló ja fa uns anys que es converteix en una nit terrorífica i a la vegada divertida.

Hi ha un lloc a Castelló, concretament a la Ronda l’Almenà núm. 44 esquerra, que converteix la seua escala d’entrada de casa en un espai un poc peculiar, però molt especial per als amants del terror.

Segons ens conta la creadora d’aquest escenari Ana Benetó, fa uns 10 anys que va començar a instal·lar en la seua escala elements per a celebrar Halloween, simplement perquè li agrada fer escenaris, muntar maniquins i maquetes relacionats amb aquests elements, el fet és que any darrere any ha anat tenint més repercussió amb visites fins i tot de classes de col·legis, gent gran i menuda fins convertir-se en un lloc per a visitar cada 31 d’octubre, veurem aquest any amb què ens sorprén Ana, nous personatges, nous elements, nova música, nova distribució…

Ja saps si el 31 d’octubre vols eixir a divertir-te i veure en directe que ens ha preparat Ana Benetó sols has de passar per la Ronda l’Almenà núm 44 esquerra de 18.00h a 21.00h.

Ací vos deixem un xicotet vídeo i fotos de l’espai de Halloween d’Ana.

Joanjo Puertos

Halloween 2019 a Castelló

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -