- PUBLICITAT -

Les condicions climàtiques mantenen un alt percentatge d’humitat i estabilitat en la pressió atmosfèrica

CN | Aida

Castelló, 17 de setembre. – El dia ha començat a Castelló amb un cel que presenta alguns núvols, donant un aspecte parcialment ennuvolat. Segons les dades recollides a les 8.30 h, la sensació tèrmica es manté en uns agradables 21 graus, coincidint amb el punt de rosada.

La humitat relativa ha arribat al 100%, reflectint la presència notable d’humitat en l’ambient, a causa de les pluges que han tingut durant gran part de la nit i la pressió atmosfèrica s’ha establert en 1012 mb, indicant unes condicions atmosfèriques estables.

La visibilitat es manté clara, arribant fins als 9999 metres, ideal per a aquells que tenen plans a l’aire lliure durant el dia. A més, els ciutadans podran gaudir d’una jornada lluminosa amb la sortida del sol a les 7:44 h i la seua posta al voltant de les 20:07 h, oferint un total de 12 hores i 23 minuts de llum diürna.

Per als que tenen previst fer plans a l’exterior, es recomana estar atent a les actualitzacions meteorològiques durant el dia per a qualsevol canvi en les condicions climàtiques.

- PUBLICITAT -