- PUBLICITAT -

CN | Aida

En una votació decisiva celebrada durant el Comité Comarcal del PSPV-PSOE a Castelló, l’alcaldessa de Senyera, Paqui Momparler, ha estat escollida com la nova presidenta de la Mancomunitat de la Ribera Alta. Aquesta decisió marca un canvi en la presidència, ja que Momparler ha superat al fins ara president, Txema Peláez, amb un clar marge.

Dels 132 delegats que han participat en la votació, Momparler ha aconseguit 84 vots, representant un 64% del total, mentre que Peláez ha obtingut 48 vots, equivalent al 36,36%. La Ribera Alta és l’única comarca on l’executiva socialista sotmet a votació, en un comité comarcal la designació de la presidència de la Mancomunitat.

La notícia de l’elecció de Momparler ha estat ben rebuda per l’alcaldessa de Castelló, Horte Gómez. Horte en declaracions fetes a Castelló Notícies ha expressat la seua satisfacció amb aquesta elecció, assenyalant la sintonia política que té Paqui i ella, destacant tindre les dues una especial sensibilitat amb les necessitats dels pobles menuts.

Horte i Paqui

El ple de constitució de la nova junta de la Mancomunitat de la Ribera Alta està programat per al pròxim dijous, 14 de setembre de 2023, a l’Ajuntament d’Alzira.

- PUBLICITAT -