- PUBLICITAT -

 

CN | Aida

Ahir dijous, a les 22.30 h, la plaça de l’Ajuntament de Castelló es va omplir no sols de gent, també de música i emocions gràcies al Concert de Festes. La Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera va ser la gran protagonista de la nit, oferint un espectacle que va emocionar i sorprendre el nombrós públic assistent.

Sota la direcció de Sergio Navarro Bonaviña, conegut per la seua profunda passió i mestratge musical, la banda va interpretar una selecció d’obres magistrals que van des de pasdobles tradicionals fins a peces simfòniques de gran envergadura.

Sergio Navarro Bonaviña

Durant la presentació del concert, un moment especial va captivar l’atenció dels assistents. El president de la Societat Musical Lira Castellonera, Eliseo Pla, va recordar a  Ramón Dalmau Vento. Va ser un instant carregat d’emoció i respecte, on es va retre homenatge a la memòria d’un gran músic i una figura destacada de la Societat Musical. La seua absència es va sentir profundament, però el seu llegat encara és viu en cada nota interpretada.

El programa de la nit va començar amb l’emocionant “Certamen Levantino” de Pascual Marquina Navarro, seguit de “Danses Fantàstiques” de Joaquin Turina Pérez i “Danses Paganas” de James Barnes. Després d’una breu pausa, la banda va retornar amb energia renovada per interpretar “Obertura Festiva” de Dimitri Shostakovich i la “Suite Escita” de Serguéi Prokófiev, transportant als assistents a un viatge musical sensacional.

El concert va ser més que una actuació; va ser un homenatge a la tradició musical i al talent local. Des de CN, volem agrair a la Banda Lira Castellonera per aquesta nit memorable i encoratjar als ciutadans i visitants a continuar gaudint de l’ambient festiu de Castelló.

Vídeo concert complet, gravació SM Lira Castellonera

Ací baix us deixen un grapat de fotos del concert, si voleu veure l’àlbum complet, piqueu ací.

| GALERIA | Concert de Festes 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -