- PUBLICITAT -

 

CN | Castelló

El castelloner Pau Badal, un reconegut en el món de l’esport del futbol amb una experiència d’11 anys en l’ensenyament del joc, ha anunciat una nova oportunitat per a tots els que estan interessats en l’entrenament de futbol.

Badal ha impartit els cursos de Nivell 1, 2 i 3 a Xàtiva durant més d’una dècada. Aquests cursos, que es realitzen de forma semipresencial, estan dissenyats per a aquells que volen millorar les seues habilitats d’entrenament, així com per a aquells que busquen aprofundir els seus coneixements del joc.

Els cursos són altament assequibles i convalidats per la Conselleria. A més, compten per a borses de treball, oposicions i concursos de trasllats. És una oportunitat única per a tots aquells que estan interessats en l’entrenament de futbol, tant en l’àmbit amateur com professional.

Badal ha destacat que, cada vegada més, se sol·licita almenys el Nivell 1 per entrenar en les categories inferiors. Per tant, aquests cursos proporcionen una plataforma excel·lent per a aquells que volen començar una carrera en l’entrenament de futbol.

Si estàs interessat o coneixes algú que puga estar-ho, no dubtes a contactar amb Pau Badal telefonant al 662016161. És una oportunitat per no deixar passar, ja que estem parlant de cursos amb una gran demanda i un gran potencial per a l’avançament professional.

- PUBLICITAT -