- PUBLICITAT -

 

CN | funpival.com

Després d’una intensa fase classificatòria del V Torneig Mancomunitats de raspall, l’equip de la Ribera Alta, format pels castelloners Marrahí i Murcianet, amb Bossio, ha aconseguit el seu lloc a la primera final que es disputarà al trinquet de Castelló el pròxim diumenge 23 de juliol a les 18.30 hores. Cal recordar que la final definitiva se celebrarà el dia 29 de juliol al trinquet d’Oliva.

Els castelloners Marrahí i Murcianet

La victòria contundent d’aquest dimecres dels representants de la Ribera Alta sobre l’equip de la Safor, compost per Vicent, Brisca i José, amb un marcador de 30 a 10 a favor, ha assegurat la seua presència a la final. Aquest resultat ha deixat a Marrahí i la seua companyia en primera posició de la taula amb set punts, assegurant així la classificació matemàtica.

Foto d’arxiu

En l’altra semifinal de la tercera ronda, els equips de la Vall d’Albaida, amb Vercher, Canari i Lorja, i la Costera – la Canal de Navarrés, amb Moltó, Tonet IV i Raúl, lluitaran per un lloc a la final. Els valldalbaidins ocupen el segon lloc amb sis punts, mentre que els representants de la Costera són tercers amb tres.

Marrahi

Pel que fa a la partida d’aquest dimecres passat, l’equip de la Ribera Alta ha demostrat el seu domini des del principi. El marcador s’ha inclinat ràpidament amb un contundent 20 a 0. Marrahí ha demostrat la seua habilitat amb els seus trets, siga directament o amb l’ajuda de Murcianet i Bossio en les segones jugades. Tot i els esforços de Vicent, Brisca i José per retallar distàncies amb dos punts consecutius, la resposta dels riberencs ha estat imparable, aconseguint la victòria final amb dos punts decisius.

El poble de Castelló es prepara per a viure una emocionant final del V Torneig Mancomunitats de raspall, i els aficionats esperen amb entusiasme veure com aquest emocionant esdeveniment es desenvolupa al trinquet local. A mesura que s’acosta el dia de la final, l’emoció i la tensió creixen entre els equips que busquen alçar-se amb el títol.

#TorneigMancomunitatsRaspall #FinalCastelló #EsportValencià #EmocióAlTrinquet

- PUBLICITAT -