- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament de Castelló treballa activament per resoldre les incidències relacionades amb la falta d’il·luminació alguns carrers de Castelló.

L’Ajuntament de Castelló, en col·laboració amb l’empresa responsable del canvi de les lluminàries als carrers del municipi, està treballant activament per abordar les incidències relacionades amb la falta d’il·luminació als carrers. Així ho ha informat el digital El Miragall, que destaca els esforços conjunts per resoldre aquesta problemàtica.

Des de l’Ajuntament i l’empresa implicada, s’està duent a terme una exhaustiva revisió per identificar les deficiències que han provocat els talls de llum, amb l’objectiu de solucionar-los al més aviat possible i evitar que aquesta situació es perpetue en el temps. Es demana comprensió i paciència als veïns i veïnes afectats, ja que es treballa per resoldre aquesta qüestió amb la màxima celeritat.

CN ha establert contacte amb l’alcaldessa de Castelló, Horte Goméz, per abordar una qüestió que segons Horte considera una prioritat absoluta. L’alcaldessa ha afirmat “que s’està treballant diligentment per resoldre aquesta qüestió tan aviat com siga possible“, a la pregunta que pot tardar, ens comenta que “preferentment tractara que siga resolt aquesta mateixa setmana i com a molt la següent“.

Esperem poder oferir informació actualitzada d’ací a poc sobre els progressos realitzats i la solució d’aquesta problemàtica, sobretot als nostres lectors i lectores que han manifestat en ‘imatges a millorar’ les seues queixes al respecte. Mantingueu-vos atents a les comunicacions oficials per conéixer les últimes novetats i poder gaudir d’una il·luminació adequada i eficient als carrers del nostre poble.

- PUBLICITAT -