- PUBLICITAT -

 

La força d’esquerres de Castelló presenta el seu candidat a l’alcaldia, Bryan Richart, i la resta de la seua llista

En l’acte, a més, hi intervindrà Miquel Lorente, de Xàtiva Unida, candidat a les Corts Valencianes per Unides Podem-Esquerra Unida 

Esquerra Unida de Castelló de la Ribera presenta, aquest divendres 12, primer dia de campanya electoral, la seua candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig i el seu candidat a l’alcaldia, Bryan Richart. L’acte tindrà lloc a les 19.30 hores al pati de l’Obrera, tot i que, en cas de pluja, es traslladaria al 2n pis del mateix edifici.

En l’acte intervindrà Bryan Richart, que desgranarà les prioritats en el programa electoral amb què EU-Castelló de la Ribera concorrerà a les eleccions, a més d’altres membres de la candidatura, com Susi Perona i Marta Grimaltos, candidates número 4 i 6 de la força d’esquerres, que seran les encarregades de conduir-lo.

EU-Castelló de la Ribera està ja, aquesta setmana, avançant els noms que conformen la seua candidatura en els seus comptes de Facebook i Instagram.

Aquest divendres, a més, Esquerra Unida comptarà amb la participació de Miquel Lorente, regidor de Xàtiva Unida i candidat a les Corts Valencianes per Unides Podem-Esquerra Unida en les eleccions autonòmiques que se celebren, també, el diumenge 28 de maig.

L’acte conclourà amb la música en directe de Rafael Estrada, cantautor del poble i exregidor de Cultura de l’Ajuntament de Castelló per Esquerra Unida, i un xicotet vi d’honor.

Hi esteu convidats!

- PUBLICITAT -