- PUBLICITAT -

 

Tindrem més núvols a última hora a la costa

Fa temps que estem esperant la pluja. Fa falta que ploga, molta falta, però de moment les previsions no són favorables i tot indica que la setmana que hui comença també ens quedarem esperant-la.

El mapa del Centre Europeu de Predicció dona anomalies de precipitació negatives a tota la península, inclòs el País Valencià. Només veiem pluges a l’Atlàntic i al centre d’Europa.

Dit de forma més clara, aquesta setmana tampoc plourà.

És cert que ahir diumenge l’ambient fou menys calorós en girar el vent cap a llevant i que a última hora de hui el cel quedarà més carregat de núvols a la costa de la meitat nord del País, però tot i que tindrem el cel més cobert, de pluja poca o no res.

L’acumulació de núvols durant la nit i la matinada farà que demà ens alcem amb el cel gris a la meitat nord del país, on podria arribar a escapar-se alguna gota, i amb el cel parcialment cobert al sud, on la probabilitat de pluja encara serà inferior.

Dimecres també tindrem el cel entreverat. S’alternaran els núvols i els clars i l’ambient es mantindrà fresc, però dijous escamparà la nuvolositat, veurem el sol i pujaran les temperatures dos o tres graus.

Tot indica que l’estabilitat es mantindrà tant divendres com el cap de setmana amb temperatures que divendres baixarien un poc per tornar a pujar de cara al cap de setmana.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -