- PUBLICITAT -

 

Vivim en un món on les noves tecnologies, Internet i les xarxes socials han fet que la informació fluïsca d’una manera ràpida i quasi sense adornar-nos.

La Societat Musical Lira Castellonera adaptant-se al món actual vol donar un pas endavant i posar en marxa les seues fonts de comunicació mitjançant Facebook, Instagram i Twitter.

Concert de la Banda Simfònica Lira Castellonera - Festes 2019_10

PUBLICITAT

El curs passat l’escola de música La Lira va posar en marxa la seua pàgina i la setmana passada li va tocar el torn a la seua germana major, la pàgina de la Societat Musical Lira Castellonera. En poc més de 3 dies ja som quasi 300 seguidors en aquest nou canal on volem informar i donar a conèixer el que passa a la nostra societat com concerts, audicions, assemblees, reunions,… i totes les activitats que realitzen els nostres músics, tant aquells que viuen al poble con aquells que per motius professionals no estan.

Ens agradaria que tant els castelloners i castelloneres, com aquells que estimen i valoren la Lira trobareu un lloc on expressar que és per vosaltres la Lira i que ens deixareu opinions, recomanacions, compartireu publicacions i siga un lloc per interactuar entre tots i totes.

Per poder seguir la pàgina és molt senzill. Amb aquests 3 pasos:

1.- Ves al buscador del teu compte Facebook

2.- Una vegada dins escriu Societat Musical Lira Castellonera, cliques i pareixerà la pàgina.

3.- Ara sols queda donar-li a m’agrada i sou seguidors.

Per seguir la pàgina de l’escola de música és el mateix però escrivint Escola de Música La Lira.

En poc de temps posarem en marxa l’Instagram i Twitter.

Ens trobem a les xarxes socials.

Equip de comunicació La Lira

- PUBLICITAT -