- PUBLICITAT -

 

Almohades i Contrabandistes són els representants enguany de totes les comparses mores i cristianes del poble de Castelló.

Els sultans i els capitans Jose, Ali, Fàtima i Josué, volen apostar per un planeta més net, no utilitzant paper per mostrar a tots els assistents l’estructura dels seus “boatos” i les seues filades, amb una iniciativa que de segur els resultarà interessant. Com més endavant veuran ( el dia de la desfilada ) en el que proposen ambdues comparses com a centre temàtic de les seues desfilades, el medi ambient resulta clau per entendre la intenció que des de Contrabandistes i Almohades pretenem transmetre’ls a tots vostés.

PUBLICITAT

Normalment, la composició de les diferents capitanies i sultanies es repartia per la desfilada amb tríptics en paper on s’explicava als/les assistents les diferents parts en les que s’estructuraven; aquest any però, el que farem per iniciativa de capitans i sultans i de l’afmmicc serà, que uns minuts abans del començament de la desfilada, publicarem a “ el Miragall digital “ un article en el que s’explicarà com estan configurades la capitania i la sultania, així com un xicotet incís en el que es justifica el tema d’aquestes.

Aquest article s’enviarà per watsapp mitjançant l’aplicació que “ el Miragall “ utilitza, evitant d’aquesta manera l’us de paper.

Capitania i Sultania 2019

- PUBLICITAT -