- PUBLICITAT -

 

Encetem aquesta nova secció en Castelló Notícies amb les primeres fotografies rebudes!!!

.- Serà necessari que hui dimecres estiga encara encesa la llum del sopar del dissabte?

PUBLICITAT

.- En aquesta foto denúncia, una més dels contenidors del camí de Santa Anna ja no sabem que dir, sols que està molt clar que no es pot tirar i continuem sense fer cas. Continuarem insistint tantes vegades com faça falta!!!

.- Un castelloner ens comenta:
Per tot Castelló s’està posant fibra i els instal·ladors tiren les brides i de vegades fins el cable i no arrepleguen. El primer dia vaig arreplegar un bon grapat de camí a casa i vaig passar del tema, el segon dia vaig arreplegar un altre grapat i vaig pillar un instal·lador dalt d’una escala i li vaig dir “mira t’he arreplegat açò” i ell contesta “sí, sí muchas gracias ahora mismo iba a recogerlas”, i el tercer dia a l’eixir al carrer em trobe estes poquetes, res a veure amb les escampades de dies anteriors. No són ni totes les empreses ni tots el treballadors però arreplegueu la runa que feu almenys…

.- Nova planta refrigeradora instal·lada a Castelló.

.- Continuen arribant fotos dels contenidors del camí de Santa Anna, encara que l’Ajuntament cada vegada que ens envieu fotos va i retira les deixalles que allí no deurien estar, cosa que deixa clar el cartell col·locat a l’espai on estan els contenidors, la gent en poques hores torna a omplir d’elements que no pertoquen tirar allí, a més de dificultar la tirada de residus als altres contenidors. Serà hora que a algú li coste algun disgust en metàlic???

.- Passe a relatar un fet que alguna cosa no estarem fent bé quan passen aquestes coses, assegut a la terrassa de casa, de sobte escolte esclafir vidre i vaig corrent al carrer a veure. D’esquenes a mi 3 xiques i un xic jovenets, han esclafit una botella i s’han quedat tant amples. Jo no els he volgut dir res, solament he fet les fotos encara que estic fins als nassos d’aquestes coses…

Aquestes fotos denúncia dels contenidors del camí de Santa Anna ens arriben per distints canals, cosa que ens demostra que és una preocupació que està ja molt de temps sent un problema d’aquest poble, també algunes notícies relacionades amb el tema ja han denunciat vàries vegades aquesta falta de civisme i a més sempre demanat la col·laboració ciutadana.

Ací us deixem les reflexions que fan els nostres col·laboradors que han enviat les fotos:

.- Uns dies ha durat net. I damunt dificulta per a tirar el plàstic.

.- I sense saber que existeix un ecoparc?

.- No podem ni accedir als contenidors! Si no col·laborem entre tots no podrem aconseguir un poble més net.

Aprofitem per a recordar-los l’horari de l’Ecoparc i el del més pròxim quan el d’ací està tancat que és el d’Alzira i que els dies 1 i 15 de cada mes tenim recollida de ‘trastos’.

.- El fet d’aparcar mal és una falta de respecte a tota la ciutadania, però encara és pitjor el fet de parar damunt de la vorera i no deixar passar ningú, vergonya cavallers!!!

.- Els veïns i veïnes del carrer Salvador Gil no entenen com s’envia personal per a agranar tot el carrer i a la façana de la Inmavi es deixen tota la runa.

.- Veïns i veïnes del carrer Tomàs Estruch

Volem denunciar l’excés de velocitat de la majoria de vehicles que circulen pel carrer Tomàs Estruch, paral·lel a la via del metro.
No adjunte fotografies perquè no hem dóna temps a fer-les.
Esperem que es faça alguna cosa al respecte.

Simulació – Imagen de intographics en Pixabay

.- Veïns i veïnes dels solars del carrer ‘Atardecer’

Demanen respecte per a tots aquells que utilitzen els solars com a ‘pipican’, també demanen solucions tant als propietaris perquè complisquen la llei i els tinguen com diu la normativa (nets i tancats), així com a l’Ajuntament de Castelló que faça complir la llei si els propietaris no fan cas, la misèria i la falta d’higiene fa que al dia de hui els mosquits no ens deixen viure!!!

.- Aquest carro esta ací, no sabem si oblidat o tirat, si es tirat aquest no és el lloc on correspon estar!!!

.- Paperera, ‘poste’ i dos senyals, accessibilitat per a qui?

.- Nou ‘pipican’ elegit per alguns propietaris de mascotes, per favor, en tan sols a uns metres teniu el ‘pipican’ habilitat per a les vostres mascotes, respecteu i penseu amb els demés!!!

.- Matalàs a l’ombra de les 64 vivendes, algun veí sufocat va fer nit al ras i l’endemà se li va oblidar arreplegar-lo!!!

.- Contenidor per a oli cremat domèstic, no sabíem que un os de pernil és oli cremat domèstic!!!

Objectiu de FotosDenúncia

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre poble.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

- PUBLICITAT -