- PUBLICITAT -

 

Atenció, hui la pluja localment pot ser intensa o molt intensa

Amb avís taronja per possibilitat de pluges intenses i fins i tot torrencials, no podem abaixar la guàrdia perquè en qualsevol moment se’n pot muntar una de ben grossa.

La posició de la DANA al centre de la Península, entre Andalusia i la Comunitat de Madrid ens fa pensar que les pluges més intenses podran afectar la meitat nord del País Valencià. Ahir estava més al sud i per això les pluges afectaren de ple l’arxipèlag balear.

La previsió per a hui dona pluges generals, sempre més abundants i persistents a la meitat nord del territori i també a les zones més costaneres. La mar quedarà alterada amb vents de llevant moderats o forts i les temperatures patiran un notable descens.

Demà dissabte encara pot ploure amb contundència a la costa fins a migdia, però tot indica que a poc a poc anirà imposant-se l’estabilitat. Tanmateix, de vesprada quedarà inestabilitat suficient per a donar ruixats que localment podran ser intensos. Les temperatures no patiran canvis o pujaran un poc.

Diumenge veurem més el sol i pujaran lleugerament les temperatures, encara que a primera hora podria registrar-se encara algun plugim a la costa.

Dilluns començarem la setmana amb oratge estable i temperatures en ascens, ja que bufarà el vent de ponent, que anunciarà l’arribada d’un front dimarts.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -