- PUBLICITAT -

 

Hui tindrem més núvols, temperatures més baixes i pot ser que fins i tot puguen registrar-se alguns ruixats de caràcter dèbil, però no hi haurà molts núvols, ni baixaran molt les temperatures, ni plourà gran cosa.

Una franja de núvols avançarà de nord a sud acompanyant els vents de mestral que es reforçaran de nou i deixaran l’ambient més fresc. Els núvols podran ser més compactes entre migdia i primera hora de la vesprada a la costa del Maestrat, la Plana, el Camp de Morvedre, l’Horta, la Ribera, la Safor i la Marina Alta, on podria arribar a ploure dèbilment. El mestral anirà afluixant de cara a la nit.

PUBLICITAT

El mestral girarà de nou a ponent demà i això farà que les temperatures puguen recuperar-se del lleuger descens que patiran hui. Al cel pocs núvols, i els que es puguen veure seran alts i afectaran preferentment l’interior i el nord del País Valencià.

El cap de setmana encara es deixarà sentir el ponent a primera hora de dissabte, però de seguida s’imposarà el xaloc, que farà que l’ambient quede un poc més fresc. Diumenge, tot i que la nuvolositat serà un poc més abundant, no serà obstacle perquè les temperatures es mantinguen ben suaus i fins i tot podran quedar un poc més altes a la nit.

Tingueu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -