- PUBLICITAT -

 

Aquesta afirmació va ser una de les primeres que va realitzar Íñigo Benítez Castaño a la Xerrada que va donar a l’I.E.S. “Vicente Gandia” el dia 8 de maig, dins dels actes de celebració del 40 aniversari de l’institut.

Mestre d’Educació Especial, Pedagog i Psicòleg. Inspector d’Educació jubilat, sempre compromés amb la igualtat social, amb la pretensió de posar a l’abast de tothom la possibilitat de formar-se per així formar persones amb criteri, lliures i amb coneixements que les habiliten per a lluitar contra les injustícies socials.

PUBLICITAT

La seua família va ser exiliada de la Guerra Civil a la ciutat de Tànger i ell va marxar amb 14 anys a Melilla per a estudiar Batxillerat. Després, es va llicenciar en Magisteri, Psicologia i també Pedagogia.

Ha estat com a Inspector d’Educació al nostre poble, tant de Primària com de Secundària.

Segons ell, el fet més important a un institut és la participació de famílies, professorat i alumnat, “l’educació és un desafiament compartit” ens va dir.

També va parlar de l’adaptació de tota la comunitat educativa a la nova societat i al bon ús de les noves tecnologies, tot això sense oblidar “el cultiu dels somnis, cal somiar”.

IES Vicente Gandia

- PUBLICITAT -