- PUBLICITAT -

 

El castellonenc Maurici Belmonte Monar ha publicat una nova novel·la, «Sitoé», amb aquesta obra Maurici ha quedat per segona vegada finalista del Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Torrent.

Maurici Belmonte i Monar, autor se Sitoé

En el vídeo entrevista, Maurici ens conta per quina raó ens trobem en el lloc de la gravació, dels paisatges que descriu la novel·la, del personatge Sitoé. I de moltes més coses… fins i tot si es presentarà a Castelló… No us la podeu perdre, ni l’entrevista ni la novel·la!

PUBLICITAT

SITOÉ   Maurici Belmonte i Monar

SITOÉ i la seua germana són arrancades bruscament de la seua família, la seua tribu i la seua forma de vida a l’Àfrica i acaben sent venudes en un mercat d’esclaus. Sitoé servirà a uns senyors que la usaran per a les seues satisfaccions personals secretes. Però la seua manera de ser i el gran poder d’atracció que exerceix sobre el seu amo faran que al cap d’uns anys li atorgue la llibertat.

Maurici al clot del negre, riu Xúquer, Cotes

MAURICI BELMONTE I MONAR és psicopedagog en un institut de secundària. En Tabarca Narrativa ha publicat Corre Tango Bob, corre i Alison i l’enigma de l’amor, i en Tabarca Juvenil Bes de xocolata. Des de la perspectiva d’un professional de l’educació, l’escriptura és la manera que té de plantejar temes que servisquen de reflexió als joves.

- PUBLICITAT -