- PUBLICITAT -

 

Raquel González seleccionada per a representar-nos en el pròxim Festival Olímpic de la Joventut Europea a Bakú.

La jove tennista castellonera Raquel González ha estat seleccionada per la Real Federació Espanyola de Tennis per a representar Espanya en la modalitat de tennis en el pròxim XV Festival Olímpic de la Joventut Europea, que tindrà lloc del 21 al 27 de juliol a Bakú, l’Azerbaidjan.

Raquel González

Raquel va signar l’any passat una temporada increïble, alçant-se amb el títol de Campiona Infantil de la Comunitat Valenciana, en el ‘Manuel Alonso’, i aconseguint un nou títol per a la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya Infantil per Seleccions Autonòmiques, al costat de les seues companyes Mar Ribera i Esther Romero.

Per si no fos prou, també s’alçava amb el títol de campiona de dobles en el Campionat d’Espanya Infantil, al costat de la jugadora de Sueca Mar Ribera.

A més d’aquests triomfs la castellonera aconseguia emportar-se tres proves en el Rafa Nadal Tour 2018: Sevilla, Valldoreix i Alacant en categoria sub14.

Balanç més que positiu per a una jove promesa del nostre tennis que viatjarà a Bakú el mes de juliol vinent amb l’objectiu de continuar collint èxits i aprendre d’una gran experiència més en la seua trajectòria.

Enhorabona Raquel!!

Font: Federació Valenciana de Tennis

- PUBLICITAT -