- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament de Castelló mitjançat la regidoria d’esport organitza una jornada de Marxa Nòrdica el pròxim dissabte 14 de maig de 2022

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castelló hem organitzat una activitat de Marxa Nòrdica dirigida a tots els públics (majors de 6 anys) per al pròxim dissabte 14 de maig, al Poliesportiu Antoni Escuriet. L’activitat serà impartida per entrenadors qualificats.

La Marxa Nòrdica és una activitat aeròbica, de molt baix impacte i amb un gran nombre de beneficis sobre la salud de les persones que la practiquen que consisteix en caminar amb uns bastons específics i emprant una tècnica concreta. A més, es una activitat física que exercita de forma efectiva tot el cos, sense cansar-lo, sense produir cap perjudici en les articulacions i reduint la sensació de fatiga.

Marxa Nòrdica

L’activitat constarà de dues parts:

1. Un taller d’iniciació a la Marxa Nòrdica, on aprendrem a utilitzar els bastons i a caminar amb ells utilitzant la tècnica correcta, fins i tot, en pujades i baixades, de forma teòric-pràctica. Aquest taller tindrà una duració de 1 hora i 30 minuts.

2. Ruta guiada amb bastons d’una duració de 2 hores i 30 minuts aproximadament.

Per a la realització de l’activitat serà necessari dur roba esportiva, calçat esportiu, gorra o barret per a protegir-se del sol, aigua i esmorzar.

Inscripcions al enllaç: https://www.castellosom.es/va/content/activitat-marxa-nordica

Font– Regidoria d’Esports

- PUBLICITAT -