- PUBLICITAT -

 

Comunicat de la Policia Local de Castelló

A causa de la pluja caiguda aquesta nit i els passats dies es procedís a tallar el pas inferior de la FGV i la resta de passos i zones inundables, tots aquests passos i zones inundables es revisaran de manera contínua per la Policia Local de Castelló.

PUBLICITAT

La Policia Local de Castelló informa que si es produeixen canvis, anirem informant.

Molt important: Recordeu que no heu de llevar les tanques per poder creuar en passos tancats al trànsit.

RECOMANACIONS

La més important es evitar tots el passos que té Castelló inundables i desprès netejar els embornals, desguassos i baixants que puguen tenir pols, fulles seques o brutícia a les reixetes. Un tap de brutícia pot fer que s’inunde un aparcament soterrat, un pati o un terrat amb un xàfec intens.

El millor és no utilitzar el cotxe, però si és necessari recordeu que la pluja augmenta el risc d’accident i cal extremar les precaucions a la carretera. Augmenteu la distància de seguretat per tenir més espai de frenada. Reduïu la velocitat en revoltes i paviments empedrats, asfalt brillant i capes o bassals d’aigua, fang o fulles caigudes… amb això evitem fenòmens com ‘l’aiguaplaning’, en cas de patir ‘aiguaplaning’: no s’ha de frenar ni accelerar, el millor remei per no trobar-s’hi és moderar la velocitat. Freneu amb suavitat i antelació per no bloquejar les rodes, comproveu durant la marxa si els frens responen. D’aquesta manera, al mateix temps, s’eixuga la humitat que puguen tenir i es recupera la seua eficàcia. En cas d’haver de creuar un bassal gran: circular amb primera, lentament i un cop passat comprovar l’eficàcia dels frens. En cas de pluja torrencial: cal estacionar a un lloc segur i mantenir enceses les llums.

Policia Local de Castelló: 607 847 844
Emergències: 112
Guàrdia Civil: 062

Font: Policia Local de Castelló

- PUBLICITAT -