- PUBLICITAT -

 

El divendres 10 de desembre de 2021 a les 22.30 h. al Teatre Ideal tindra lloc el concert inaugural de Fira amb l’espectacle: «No s’apaguen les estreles. Un concert documental de XAVI SARRIÀ». Al Teatre Ideal.

Amb sonoritats i instrumentació mediterrànies, l’espectacle s’endinsa en el repertori més emotiu de Xavi Sarrià elaborat durant més de dues dècades en solitari i al capdavant d’Obrint Pas, Ddes d’«Amb l’esperança entre les dents», «Alliberar-nos» o «No s’apaguen les estreles» fins a «Al país de l’olivera», «Si tanque els ulls» o «La flama». Cançons en format íntim i proper, vestides amb sonoritats i una instrumentació tradicionals.

Sis músics acompanyen Xavi Sarrià a l’escenari: dolçaina, llaüt, guitarra, baix, teclats i la veu de Key Day conformen un espectacle ideat per als temps actuals. Un format sorprenent, elegant i original dissenyat pel director artístic Martí Torras (Love of Lesbian, Els Catarres, El Diluvi). Un nou concepte transmèdia que inclou audiovisuals de manera que les cançons i les històries conflueixen per a emocionar-nos i omplir-nos de coratge i esperança.

PUBLICITAT

Entrades a: https://entradas.codetickets.com/entradas/xavi-sarria-no-s-apaguen-les-estreles_3995/propagandapelfet/xavi-sarria

- PUBLICITAT -