- PUBLICITAT -

 

No hi ha  millor política que la municipal. Hem decidit començar així esta introducció perquè resumeix clarament quina és la nostra dinàmica i quina serà la nostra intenció de cara a les properes eleccions. I és que, hui dia, sense cap tipus de resultat oficial, la nostra candidatura ja ha demostrat que escoltar el poble ha de ser el fonament des d’on es bastisca una política participativa en què tothom tinga l’oportunitat de dir la seua, perquè en això es basa la política municipal, en obrir les portes a la ciutadania, en fer-los partícips de les decisions, en mantindre’ls informats, actius… en definitiva una política feta entre tots i per a tots.
El programa que presentem hui ha sigut creat a partir d’una ideologia comuna basada en el respecte a les institucions públiques, la ferma creença en els valors democràtics i sobretot en un profund respecte cap als qui han de rebre els beneficis de la nostra acció política: els veïns i veïnes de Castelló de la Ribera, el nostre poble, que no mereix continuar ni un dia més davall el jou d’una manera de fer política dèspota i hermètica, autoritària i basada en la falsedat al carrer i la inaccessibilitat a l’Ajuntament.
Hui, Castelló necessita una regeneració que ha de vindre protagonitzada per la mateixa ciutadania, i per això hem volgut recollir les idees de la nostra gent a través de les xarxes socials, de les contínues assemblees que hem celebrat al llarg de l’any, dels cafès tertúlia que hem organitzat regularment, així com també des de totes les plataformes cíviques, associacions i entitats del nostre poble amb què ens hem reunit o tenim previst reunir-nos.

Este programa naix a partir de la unió d’un col·lectiu que creu sense condicions que, per damunt de qualsevol manifestació de poder o d’autoritat, la política municipal ha de fonamentar-se des dels valors de la proximitat, la participació i el respecte a prioritats com l’Educació, la Sanitat i el Benestar Social i no des de l’afany de poder personal per damunt de totes les coses. Per això, acabem esta introducció tal com l’hem oberta, amb un homenatge a la política municipal, la que ens apropa al poble, la de la proximitat i no l’hermetisme, una política on l’única prioritat és crear una societat activa i plural capaç de decidir què és el millor per a tothom, per sobre de qualsevol interès personal o partidista que puga pervertir la nostra ideologia.I açò, només és una mostra del que es pot fer si apostem per una manera de fer política oberta  a la ciutadania. Que no ens enganyen amb cants de sirena malintencionats, en la política municipal l’únic que és efectiu és un poble actiu que siga capaç de decidir el seu futur des d’una perspectiva de solidaritat social en benefici de tots, no per acontentar uns pocs.

- PUBLICITAT -