- PUBLICITAT -

 

Volguda afició:

Tenim un altre any ple d’il·lusió i amb tres reptes al davant.

En primer repte i com no, el nostre UD Castellonense de Preferent. Des de fa una setmana i després de jugar el primer partit de pretemporada a l’estadi del Paterna, enfronta-nos al Mestalla, el dissabte que ve jugarem a Atzeneta. És un any més en el que volem ser campions de grup i poder arribar en ple dret a les eliminatòries per a pujar a 3a Divisió Nacional.

El segon repte, el nostre UD castellonense B, que jugara un any més en 1a Regional, serà el nostre tercer any en aquesta categoria i amb la il·lusió lluitar per mantenir la categoria i poder estar per dalt i ser la nostra pedrera de jugadors per al nostre UD de preferent.

El tercer repte i no per això menys important, el nostre UD Castellonense Femení amb una gran plantilla de base molt consolidà, amb un entrenador nou, tenen el repte d’estar en la categoria de primera regional que sols té 4 grups en tota la Comunitat. Açò escrit és fàcil, però les nostres xiques sabem que és complicat, però de segur elles ho donaran tot perquè aquest repte torne a ser realitat. Elles ho lluiten cada any.

Per a complir en aquests tres reptes necessitem la col·laboració de tota la ciutadania castellonera i a partir del dijous dia 5 d’agost, es posaran a la venda els passes de la nova temporada 2021/22. Els passes és podeu adquirir en l’estanc enfront de La Caixa, mitjançant els directius de l’UD, i també tindrem al vostre abast a la taquilla del camp en els pròxims partits amistosos que farem en aquest mes.

El carnet d’abonat aquest any va dedicat a un home de casa, el Sr. Eliseo Caerol.

Eliseo primer va ser jugador, després directiu, aficionat fitxe i col·laborar al final. Vos direm que per aquesta directiva actual era el número 1 en venda de passes i mos eu dia ven clar “sempre faré el que puga pel nostre UD” i així va ser. Exemple per a tots, sempre ha portat els nostres colors amb el cor i ha donat tot pel seu equip de sempre.

Moltes gràcies per tot Eliseo Caerol i a la seua dona Lolita per la seua passantia.

La Junta
UD Castellonense

- PUBLICITAT -