- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament de Castelló denuncia els actes de vandalisme de la passada nit, i ha afirmat que les reparacions exigiran hores de treball i despeses per a substituir els materials inutilitzats.

Des del consistori es vol fer una crida al civisme i no entenen quin és el benefici d’aquestes coses, perquè a la fi, aquests danys els paguem tota la ciutadania, entre els quals es troben les mares i pares dels responsables.

Durant la passada nit s’han produït nombrosos danys en diverses propietats públiques i en diferents zones del poble. La piscina, les tanques d’un pipican i aparells infantils del parc situat al costat de la via del tren han aparegut trencades.

La Policia Local de Castelló en aquest moment està investigant per a localitzar els responsables dels fets realitzats durant la passada nit.

Arran d’aquests fets, l’alcalde, Òscar Noguera i tot l’equip de govern vol difondre un comunicat des d’EL MIRAGALL, en el qual manifesta que l’Ajuntament denuncia els actes de vandalisme ocorreguts aquesta passada nit i prega que no es duguen a terme aquestes accions.

La reparació dels danys ocasionats “suposarà l’ús dels diners de tots i totes” i que, per tant, “no és un pressupost exclusivament municipal, sinó que exigeix hores de treball del personal i ens afecta a tots i a totes“. Òscar demana “que la gent incívica que sempre són 4 gats, no es dediquen a destruir” i a la resta que és la gran majoria “continue lluitant per construir un poble millor per a totes i tots“.

- PUBLICITAT -