- PUBLICITAT -

 

El passat dilluns dia 24 de maig es va realitzar la xerrada col·loqui ‘Avant, Dones Grans, Dones Valentes’ a les 17h al teatre Ideal.

Dic al titular èxit de participació perquè encara que el nombre de persones que van assistir no era molt nombrós va ser molt participativa i enriquidora, de fet ens hem compromés fer-ne una altra sessió més endavant, ja anirem informant.

Les nostres companyes Amparo i Yolanda junt amb dos companyes més que vingueren de l’Agència d’Igualtat i Convivència de la Mancomunitat de la Ribera ens van fer veure la importància de la tasca de les dones al llarg de la seua vida, exposaren el concepte de violència de gènere i les seues formes d’expressió, ens van fer veure les conseqüències associades a la suma del maltractament i el pas dels anys, i ens van oferir informació sobre els mecanismes de suport als quals podem accedir.

Moltes gràcies a totes, tant a les companyes de l’Agència com les castelloneres que van vindre per participar activament en la xerrada!!

Moltes gràcies també a Raimi i Jesús Climent que va estar en tot moment per si feia falta alguna cosa i també a Juanjo Puertos per fer les fotos!!

Xerrada-col·loqui, ‘Avant! Dones grans, Dones valentes’

- PUBLICITAT -