- PUBLICITAT -

 

Seve va ser el primer semifinalista i Marrahí s’imposa a Punxa i ja està també en semifinals.

El Castelloner Ricard va caure en octaus davant Moltó.

Font de la informacions: PilotaViu.com

Seve és el primer semifinalista

Una de les comarques per excel·lència de la modalitat de raspall, la Safor, va acollir la partida de quarts de final del Campionat Individual Bankia entre Seve i Moncho. El primer ha aconseguit clavar-se en semifinals després de véncer al pilotari de Manuel 25 per 15.

Seve va deixar enrere a Vercher en la partida que va suposar el seu debut en la competició d’enguany. Moncho, per contra, no havia tingut ocasió de començar el campionat tal com havien fet els seus companys. La seua primera partida va quedar anul·lada després que Sergio es retirara per una lesió.

Seve – Foto: Ulisses Ortiz – PilotaViu.com

Els dos primers jocs de l’enfrontament de hui dilluns s’han sumat des del traure. Primer ha sigut Moncho, després Seve. Este últim ha sumat, a més, altres dos jocs consecutius, el que l’han posat a només un joc de la victòria. Però ahi estava l’experiència del seu contrincant, que ha sigut capaç de tombar el val-15 del rival i forçar, almenys un joc més.

I així ha sigut, en canviar la posició al trinquet Seve ha sumat l’últim aconseguint així guanyar-se la seua plaça en semifinals. D’esta manera supera la bona actuació de la temporada passada en què va arribar a quarts de final.

Marrahí s’imposa a Punxa i ja està en semifinals

Ja tenim segon semifinalista de l’individual de raspall. Marrahí s’ha imposat a Punxa en la segona partida dels quarts de final, celebrada esta vesprada a Oliva amb un resultat final de 25-10.

El de Castelló ha començat en la treta i s’ha imposat còmodament en el primer joc. El segon, més disputat, també ha caigut de la seua banda.

Marrahí – Foto: Ulisses Ortiz – PilotaViu.com

El seu rival, Punxa, s’ha mostrat fort, segur, amb calma. En el tercer joc s’ha vingut amunt i semblava que se l’anava a emportar, ja que fins a tres vegades ha aconseguit el val, però un Marrahí esplèndid ha aguantat la pressió i finalment ha sumat el tercer joc. Un colp moral, ja que el 20-5 ha arribat ràpidament, net.

Però fins ací. Punxa ha tornat a entrar en partida i deixava clar que no abaixava els braços. El de Piles li l’ha tornat i ha sumat net el que seria el seu primer i únic joc. Amb el 20-10, Marrahí ha continuat fent el seu bon joc i ha tancat la partida. Ara espera rival, Ian o Guadi, per a la semifinal que se disputarà en el Genovés el dia 19.

Per a consultar el calendari complet de l’Individual de raspall, punxeu ací: XXXII Individual Bankia de Raspall.

PilotaViu.com

- PUBLICITAT -