- PUBLICITAT -

 

La regidoria d’esports de l’Ajuntament de Castelló impulsa de nou Castelló ‘És Mou’ amb ‘Entrena’t a casa’!

Sabem que la situació actual és dificil, tant per a la població en general, com per a aquella que es troba confinada a casa. Però és necessari tenir bons hàbits saludables i practicar activitat física, ja que així millorarem el nostre benestar, tant físic com psicològic.

Estudis recents parlen dels molts beneficis de la pràctica d’activitat física en la prevenció del COVID-19: “Les dades epindemològiques indiquen que les persones físicament actives tenen menys probabilitats de tenir símptomes de malaltia respiratòria superior i hi ha evidència que l’exercici pot protegir a la persona de molts tipus d’infeccions virals”.

Per això, des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castelló hem preparat aquest programa d’entrenament per al mes de febrer que consta de 3 sessions setmanals, on practicarem diversos mètodes d’entrenament per a treballar tant la força com altres capacitats, d’una manera dinàmica i motivadora.

Cada dilluns, dimecres i divendres de febrer, des de les 10:00 hores del matí, podras disposar de cada entrenament al perfil de Facebook i Instagram de Castelló Es Mou. Els entrenaments estan adaptats a tots els nivells de condició física.

Practica activitat física, Entrena’t a casa!

#CastellóEsMou

- PUBLICITAT -