- PUBLICITAT -

 

DESTACADA PARTICIPACIÓ DEL CEIP SEVERÍ TORRES EN LA GALA VIRTUAL DELS PREMIS SAMBORI 2020

Més de 8.000 alumnes de diferents nivells educatius de la Ribera, han participat en el concurs literari Sambori, convocat anualment per Escola Valenciana. L’organització, havia previst fer el lliurament de premis el passat mes d’abril al Gran Teatre d’Alzira, la qual cosa no ha estat possible per la situació de pandèmia que estem patint. Aquestes circumstàncies adverses no han suposat cap impediment per reconéixer i valorar la participació i creativitat de l’alumnat presentat.

PUBLICITAT

La comunitat educativa del CEIP Severí Torres es congratula per la destacada valoració dels treballs elaborats per l’alumnat del nostre Centre i felicita els i les guardonades per la il·lusió i el seu bon saber fer en els distints treballs premiats. També volem testimoniar, amb satisfacció, el reconeixement que es fa en la gala virtual dels vint-i-cinc anys del Grup Trobada.

Ens alegrem igualment pel guardó rebut per l’alumna de primer cicle de Primària del col·legi Santo Domingo. A totes i tots els premiats la nostra enhorabona i a la resta animar-vos perquè la propera convocatòria la tenim ja a la vista.

Bones festes!

CEIP SEVERÍ TORRES

- PUBLICITAT -