- PUBLICITAT -

 

La nova pàgina infocoronavirus.gva.es inclou consells i instruccions dirigits a persones malaltes, aïllades a casa, amb treball per compte propi o alié i a l’empresariat.

La Generalitat ha llançat aquesta nova pàgina web infocoronavirus.gva.es per a donar consells, recomanacions i instruccions a la societat valenciana sobre les diferents situacions originades pel coronavirus.

La web té l’objectiu de centralitzar tota la informació autonòmica relativa a aquesta malaltia i als seus efectes col·laterals, enllaça amb totes les pàgines que cada conselleria ha creat per a informar del coronavirus i que anirà alimentant en els pròxims dies.

PUBLICITAT

En la pàgina destaquen tres àrees: la sanitària, la relativa al confinament a casa i la relacionada amb el món del treball i l’empresa.

La pàgina també informa, en lloc preeminent, el telèfon d’informació de la Generalitat per a aquelles persones que tinguen una consulta sobre el coronavirus, el 900 300 555.

La nova web permet, així mateix, descarregar-nos fitxes amb recomanacions i preguntes freqüents, així com una altra informació útil i d’interés públic per a la ciutadania valenciana.

- PUBLICITAT -