- PUBLICITAT -

 

Veïnes, veïns i autoritats es van concentrar ahir a la Plaça de l’Ajuntament de Castelló en rebuig a l’assassinat de Mònica, una xica de trenta-set anys que vivia a un xalet al terme de Castelló.

Anaís Martorell, regidora de la Dona i Polítiques d’Igualtat, va lamentar que les notícies dolen “i més com a més a prop succeeixen” i va agrair l’assistència de veïns per a mostrar el rebuig.

PUBLICITAT

Veïnes i veïns de Castelló van condemnar l’assassinat masclista registrat a Castelló en una concentració a la Plaça de l’Ajuntament de Castelló. Els assistents van mostrar el seu respecte i dolor per l’assassinat de Mònica a les mans de la seua parella.

La regidora de la Dona i Polítiques d’Igualtat, Anaís Martorell, va reconéixer que aquestes notícies dolen “i més com a més a prop succeeixen” i va agrair a la ciutadania que s’ha tornat a manifestar per a mostrar “la seua condemna i rebuig a aquesta mena de violències“. “Castelló és un poble compromés amb la igualtat i rebutgem tots els comportaments masclistes i més encara quan la seua conseqüència més dramàtica és l’assassinat d’una dona a les mans de la seua parella“, va emfatitzar.

L’alcalde de Castelló, Òscar Noguera, ens va afirmar “que és un dia de dol a Castelló i va traslladar les condolences als familiars i amics de la víctima assassinada a tirs per la seua parella sentimental pel fet de ser dona“.

Sobre aquest tema va reivindicar la “dolenta” estadística que s’eleva a 15 dones assassinades a les mans de les seues parelles o exparelles durant el 2020. A més, va recalcar que s’han d’evitar fissures entre forces polítiques i socials, “ja que el contrari suposa una reculada de dècades en la lluita contra la violència masclista“. Òscar continua dient “que la societat necessita lluitar per a acabar amb la violència de gènere en un llarg camí en el qual cal continuar treballant en la millora dels sistemes de protecció i en la prevenció a través de l’educació“.

També va condemnar aquest crim masclista l’Associació de Dones Progressistes Angelina González.

Joanjo Puertos

Concentració a Castelló per a rebutjar l’assassinat de Mònica

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -