- PUBLICITAT -

Una jornada solidària amb gran participació del poble i el suport de molts negocis de Castelló per a la lluita contra el càncer

Vídeo de la Junta Local contra el Càncer de Castelló

CN | Maria

La Junta Local contra el Càncer de Castelló ha emés un comunicat d’agraïment a tot el poble per la seua implicació en el “Tardeo” solidari, celebrat el passat dissabte. En especial, agraeixen la col·laboració de totes les persones que van aportar ingredients i menjar per a les tapes, així com a les entitats i comerços que van contribuir amb els seus productes de forma desinteressada.

Entre els negocis que van donar suport a la causa, la Junta destaca la participació de Qualitat Perepérez Garrido, LiñanaTrans, Carnisseria Quique, Carnisseria Mila, Carnisseria Cuenca, Comerç L’Agostino, La tassa vella, Forn Ismael, Forn Sant Vicent, Forn de Pepe, Olives Juanjo, Fruiteria Navalón, Tallers Momparler, Ames de casa, Drogueria El Mercat, Tenda xina del carrer Diputació, JB Publicitat i l’Ajuntament de Castelló.

Des de la Junta, expressen que gràcies a la generositat i suport d’aquestes persones i entitats, actes solidaris com aquest són possibles, aconseguint un fort impacte per a la lluita contra el càncer. Amb el seu comunicat, volen traslladar el seu més sincer agraïment per l’èxit de la jornada i per la col·laboració de totes les persones que s’hi van implicar, ressaltant que iniciatives com aquesta contribueixen a una causa essencial per al benestar de la comunitat.

A tots vosaltres, moltes gràcies per ajudar-nos a fer realitat aquest acte solidari.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací