- PUBLICITAT -

El públic ompli el Teatre Ideal per gaudir d’un espectacle multidisciplinari únic, en què la fusió de música, poesia i teatre captivà Castelló, en una nit cultural inspirada en la versos de Vicent Andrés Estellés

Vídeo un tastet d’“Arbres de Pols” 

CN | Maria

Ahir dissabte, el Teatre Ideal de Castelló va acollir l’espectacle “Arbres de Pols” de Pau Alabajos, una representació que va fusionar música, poesia i teatre en una experiència que va captivar el públic assistent. L’obra, basada en els versos de Vicent Andrés Estellés i inspirada en el seu emblemàtic Llibre de Meravelles (1971), va portar als espectadors a un viatge emocional a través de temes com la memòria històrica, l’amor i la resistència.

Pau Alabajos
Mireia Pérez i Àngel Fígols

El teatre va presentar una molt bona entrada, amb un públic entregat que va gaudir de la fusió d’elements artístics de l’espectacle. La posada en escena, plena de simbolisme i compromís, va destacar per la seva capacitat de transportar l’audiència als sentiments profunds que evoca la poesia d’Estellés. Tant Pau Alabajos com els actors Mireia Pérez
Àngel Fígols van demostrar una gran qualitat interpretativa, aconseguint connectar amb l’audiència i traslladar-la al món emocional que es volia transmetre.

Aquesta obra, que reivindica la veu del poeta de Burjassot com a figura fonamental de la cultura valenciana, va rebre elogis pel seu enfocament multidisciplinari, ressaltant la capacitat de l’art per posar en valor el patrimoni literari i musical del País Valencià.

Des de CN, felicitem Pau Alabajos, Mireia Pérez, Àngel Fígols i el seu equip, així com la Regidoria de Cultura de Castelló, per portar aquesta proposta cultural tan significativa a l’escenari local, una iniciativa que destaca per la seva innovadora fusió de disciplines i que enriqueix el panorama cultural del nostre territori.

Galeria fotos

Pau Alabajos - Arbres de Pols - 2024_88

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací