- PUBLICITAT -

Baixen les temperatures i arriben les precipitacions

CN | Jordi Payà

Els castelloners i castelloneres de la Ribera Alta hauran d’estar pendents del cel aquesta setmana, ja que la previsió indica l’arribada de pluges, especialment a les zones costaneres del sud de la Comunitat Valenciana. Tot i això, hi haurà variabilitat en les precipitacions en funció de la geografia, i és possible que algunes àrees queden poc afectades o fins i tot sense pluja, segons l’últim informe d’Aemet.

La setmana comença amb temperatures suaus i estabilitat, però aquesta nit es preveu que arriben els primers núvols, que es convertiran en precipitacions més intenses a la costa. Això afectarà especialment les zones més properes al litoral, mentre que les zones d’interior podrien veure’s menys afectades.

Dimarts, dia clau per a les pluges

El dimarts serà el dia amb més pluja, especialment a la costa. Tot i que la Ribera Alta es troba a prop de les àrees afectades, les precipitacions podrien ser menys generals en la nostra comarca, centrant-se més en les zones properes al mar. A més, es preveu un descens significatiu de les temperatures, amb una baixada d’entre 4 i 6 graus, així que convé abrigar-se més.

Dimecres, l’oratge continuarà inestable, amb un dia gris, fresc i plujós. Les pluges seran més consistents a la costa, mentre que les zones interiors veuran precipitacions més dèbils.

Dijous de matí encara podrien caure alguns litres, però la situació millorarà a la vesprada, deixant unes hores de calma.

Tot i així, cal estar atents, perquè els models meteorològics apunten a un nou episodi de pluges a partir de la matinada de divendres, que podria allargar-se durant el cap de setmana. Els pròxims dies seran crucials per veure com evolucionen aquestes previsions i si la Ribera Alta es veu afectada de manera més directa per les precipitacions.

Aquestes pluges, tot i que no seran iguals a tot arreu, aportaran un poc de frescor a l’ambient, amb temperatures que es quedaran en valors normals per a aquesta època de l’any.

Tavernes de la Valdigna
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací