- PUBLICITAT -

El sorteig d’un pernil espectacular marca l’esdeveniment d’hui diumenge

CN | Maria

Hui, diumenge 20 d’octubre, finalitza la segona edició de la Fira del Comerç i Tapa de Castelló, organitzada per l’Associació de Serveis i Comerç de Castelló (ACC) amb el suport de l’Ajuntament de Castelló. Des de les 09.00 h, la jornada començarà amb un esmorzar popular, donant inici a un dia que promet estar ple de diversió per a totes les edats.

Al llarg del matí, els assistents podran gaudir d’una àmplia gamma d’activitats per a tota la família, incloent una sessió de Multiaventura, amb una macro pista esportiva, llit elàstic, diana XXL, tir amb arc i canastra de bàsquet doble des de les 11.00 h fins a les 14.00 h. A més, entre les 11.00 h i les 13.00 h, els més menuts podran divertir-se en un taller de pinta-cares, mentre que a partir de les 12.00 h un DJ en directe animarà l’ambient amb música per a tots els gustos.

Un dels moments més esperats del dia serà, sens dubte, el sorteig d’un pernil de la marca el Pozo sense os de 8 kg a les 12.30 h, una iniciativa patrocinada per Caixapopular i l’ACC, que de segur serà un gran premi pels amants dels bons pernils.

Espai gastronòmic durant tot el dia

L’Espai gastronòmic de la fira continuarà actiu durant el dia d’avui. Bar Alcàntera i Richi Bar d’Alberic oferiran una selecció de tapes variades, així com gaspatxos i lasanya per dinar. A més, la jornada es clourà amb un animat tardeo i barbacoa acompanyada de begudes per tancar aquesta segona edició amb bon sabor de boca.

Amb aquesta completa oferta, la Fira del Comerç i Tapa de Castelló es consolida com un esdeveniment de referència tant per als veïns de Castelló com per als visitants dels pobles dels voltants.

El dissabte, una jornada de gran afluència

Ahir, dissabte 19 d’octubre, la fira va viure una de les seues jornades més dinàmiques, amb una gran afluència de gent durant la vesprada. Des de l’obertura a les 10.00 h, els visitants van poder gaudir d’un esmorzar i participar en les activitats de Multiaventura, que incloïen des de pistes esportives fins a jocs de tir amb arc i llit elàstic.

A migdia, es va celebrar una sessió de prevenció esportiva de la mà d’Avant Fissio, enfocada a la millora del rendiment i la prevenció de lesions. El dinar, amb opcions de paella de faves i carxofes o lasanya, va reunir famílies i amics, mentre que per la vesprada, una demostració de Pilates va posar el toc saludable a la jornada.

Els més menuts van gaudir d’un taller de màscares i, al capvespre, un DJ en directe va fer ballar als assistents. El dissabte es va tancar amb un sorteig i l’ambient festiu va durar fins ben entrada la nit, amb el tancament a les 22.00 h.

Galeria fotos

Fira Comerç i Tapa - 2024 -diss_50

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací