- PUBLICITAT -

CN | Maria

La Comparsa ‘Els Roders’ de Castelló continua amb el seu compromís de promoure la cultura i la història local a través del projecte europeu ‘Ser Roder’, una iniciativa emmarcada en el Cos Europeu de Solidaritat. En aquesta ocasió, han preparat una ruta especial per a descobrir la història dels bandolers amb el títol ‘Senyorets, tirs i misèries. Una història de bandolers’, que tindrà lloc el diumenge 27 d’octubre de 2024.

Els participants partiran de Castelló a les 08.45 h en vehicle propi, amb destinació a Barxeta, on recorreran una ruta de 10 km per conèixer els llocs clau de la història dels bandolers de la zona. L’activitat acabarà amb un dinar al Bar dels Jubilats de Barxeta, un moment per a gaudir de la gastronomia local i compartir les experiències de la jornada.

El retorn està previst per a les 16.00 h aproximadament, després d’un matí ple d’història i cultura en plena natura. Per a participar, és imprescindible inscriure’s prèviament als telèfons 603 73 10 78 o 693 27 05 25.

Amb aquesta ruta, ‘Els Roders’ volen apropar una part fascinant de la història de la comarca, al mateix temps que fomenten la convivència i el respecte pel patrimoni cultural i natural.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací