- PUBLICITAT -

L’Associació Respir innova amb el projecte “Natura i Benestar” per a persones majors dependents

CN | Aida

L’Associació AFA Castelló Respir, coneguda per la seua dedicació al benestar emocional i cognitiu de les persones grans amb malalties neurodegeneratives, continua destacant per la seua capacitat d’innovació. Aquesta vegada, ha llançat un nou projecte compromès amb el medi ambient i la protecció dels animals: “Natura i Benestar”. Aquest projecte, desenvolupat en col·laboració amb l’Associació Tribu Canpagés, pretén apropar la natura i els animals als majors, promovent valors de sostenibilitat i respecte pel medi ambient.

Innovació contínua en benefici dels majors L’Associació Respir ha estat pionera en desenvolupar projectes que milloren la qualitat de vida de les persones grans. Ara, amb “Natura i Benestar”, l’associació introdueix un enfocament únic que combina l’entorn natural amb tallers interactius, cuina amb productes de temporada, i interaccions amb animals rescatats. Aquestes activitats busquen no només estimular els sentits i la creativitat dels participants, sinó també establir un vincle emocional que contribueixi al seu benestar global.

Connexió amb la natura i sostenibilitat Els tallers de material natural, on els participants treballen amb fulles, flors, pedres i llavors, formen part d’aquest innovador programa. També es faran tallers de cuina utilitzant productes de temporada, com arnadí o coques, així com interaccions terapèutiques amb animals rescatats per l’Associació Tribu Canpagés, fomentant un ambient de respecte per la vida animal.

El projecte també inclou reciclatge creatiu, una activitat que ensenya als participants com reutilitzar materials de manera divertida, i excursions sensorials al Gesmiler, on els majors podran gaudir de la natura i connectar amb l’entorn.

Un compromís constant amb el benestar dels nostres majors Respir continua desenvolupant noves idees per millorar la qualitat de vida de les persones majors, demostrant un compromís ferm tant amb el benestar emocional com amb la sostenibilitat ambiental. Amb projectes com “Natura i Benestar”, no només ajuden a les persones a viure millor, sinó que també promouen una convivència respectuosa amb la natura, assegurant un impacte positiu tant en les persones com en el planeta.

Galeria, fotos de Valerià Benetó i Respir

Natura i Benestar Respir (12)

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací