- PUBLICITAT -

CN | Jordi Payà

Els veïns de la comarca de la Ribera Alta poden esperar un cap de setmana tranquil pel que fa a l’oratge, amb pocs canvis destacables però una sensació de frescor que s’anirà intensificant. Després d’unes jornades amb vent intens, especialment en altres zones de la Comunitat, el mestral encalmarà a poc a poc, tot i que avui encara es farà notar a les comarques del nord amb ratxes que podrien arribar als 80 km/h.

Per a la Ribera Alta, la previsió apunta a un cel poc ennuvolat i temperatures en descens. Si bé les mínimes ja han baixat notablement durant la nit, durant el dia les màximes també experimentaran una davallada respecte als valors d’ahir, fent que el migdia siga fresc, amb màximes que no superaran els 22-23 graus.

El dissabte començarà amb un lleuger ponent i mestral que es farà notar a primera hora, però a mesura que avance el dia, aquests vents aniran perdent força i donaran pas a les típiques brises marítimes que aportaran una sensació més suau. Les temperatures, es mantindran en la línia dels dies anteriors, sense massa variacions.

De cara a diumenge, s’espera un oratge estable amb vent fluix i variable, així com un lleuger augment de les temperatures, oferint un final de cap de setmana més agradable. Així, la Ribera Alta gaudirà d’un temps assolellat i tranquil, ideal per a gaudir de les activitats a l’aire lliure.

De cara a la setmana vinent, tot i que dilluns seguirà amb la mateixa tònica, ja es preveuen alguns canvis a partir de dimarts i dimecres, amb la possibilitat d’alguna inestabilitat que podríem veure reflectida en forma de núvols o un lleuger descens de temperatures.

En resum, un cap de setmana ideal per aprofitar l’aire lliure, però amb roba d’abric a mà per a les primeres i últimes hores del dia.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací