- PUBLICITAT -

CN | Maria

L’Associació Contra el Càncer de Castelló continua amb el seu compromís en la lluita contra el càncer amb una nova iniciativa solidària. Aquest cop, es tracta d’un “Tardeo” al carrer Major, que tindrà lloc el cap de setmana del 25 d’octubre, a partir de les 19.30 hores davant de l’Auditori Rex. L’objectiu d’aquesta jornada festiva és recaptar fons per a l’Associació Contra el Càncer de València de la qual forma part la de Castelló, una entitat que destina els diners obtinguts a programes de recerca, suport a pacients i familiars, i campanyes de sensibilització.

L’Associació Contra el Càncer de València és coneguda per la seua tasca en el finançament de projectes d’investigació, amb l’objectiu de millorar els tractaments i trobar noves solucions per a combatre aquesta malaltia. A més, ofereix serveis d’acompanyament emocional, ajuda social i assessorament per a les persones afectades, contribuint a millorar la qualitat de vida dels pacients i dels seus éssers estimats.

Aquest “Tardeo”, que de segur serà una jornada divertida, plena de bona tapa i bones begudes, és només una de les moltes accions que la Junta Local de Castelló organitza durant tot l’any per sumar-se a la lluita contra el càncer. El col·lectiu local treballa constantment per fomentar la conscienciació i arreplegar fons que es destinen a causes tan necessàries com la investigació mèdica.

Tot està a punt perquè el divendres 25 d’octubre el carrer Major de Castelló es convertisca en l’escenari d’un acte solidari amb un gran impacte. No dubtes a participar i sumar-te amb la lluita contra el càncer mentre gaudeixes d’una vesprada de diversió amb una gran finalitat.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací