- PUBLICITAT -

CN | Jordi Payà

Després de dies d’incertesa meteorològica, la comarca de la Ribera Alta continua mirant al cel amb l’esperança de rebre la pluja que tant necessita. Els últims dies han estat marcats per la inestabilitat dels models meteorològics, que no acaben de posar-se d’acord en les previsions a causa de les borrasques atlàntiques i els efectes d’antics huracans que, en travessar l’oceà, arriben debilitats a les portes de la Península.


Aquest context ha fet que la pregunta “Per a quan la pluja?” siga constant entre els habitants de la Ribera Alta. Encara que les previsions per hui han descartat precipitacions, hi ha un cert optimisme per a demà, on la possibilitat d’alguna pluja lleugera és més plausible. Tot i això, la majoria dels models indiquen que demà predominarà el sol i les temperatures continuaran tan altes com les d’ahir.

L’esperança que la pluja arribe es veu contrarestada per les previsions a partir de dimecres, quan es preveu el retorn del vent de ponent i el pas de núvols sense precipitacions, prolongant així la sequera que afecta la comarca. De fet, els pronòstics més optimistes són escassos, i els experts avisen que la resta de la setmana, inclòs el pròxim cap de setmana, seguirà el mateix patró sec.

En un territori on el sector agrícola té un pes destacat, la manca de pluja preocupa profundament els agricultors i veïns, que esperen que la situació meteorològica canvie en breu i porte les pluges tan necessàries per als camps i cultius de la nostra zona. Així, l’esperança es manté viva, encara que amb certa resignació davant les previsions poc favorables.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací