- PUBLICITAT -

 

El passat diumenge 2 de febrer de 2020 a les 19.00 h a l’Auditori Municipal Rex vam tindre un concert molt especial on poguérem veure la simbiosi entre dos grups de gran qualitat musical interpretant música jazzística de tot el segle XX.

Per una banda vam tenir les Woman On Tap (WOT), grup format per tres dones Sandra Miralles (veïna del nostre poble), Virginia Vila, i Yolanda García que canten en harmonia versions dels anys 40, 50, 60 i 70, caracteritzades al més pur estil ‘pin up’. Sens dubte, ens van transportar a la dècada dels 50, i estem segurs que el públic assistent o bé va reviure aquests anys o les va conéixer per primera vegada en directe!

PUBLICITAT

Al llarg de concert vam poder escotar una barreja de peces instrumentals i altres vocals amb acompanyaments instrumentals. Aquest concert va fer reviure la música que feien ja fa molts anys els Cleepers, grup antic de músics de la Societat Lira Castellonera, que amenitzaven els balls en aquella època.

El concert va transcórrer en un ambient de música jazzística amb estàndards molt coneguts com ‘Les Fulles Mortes (Autumn Leaves), ‘Take Five’ de Dave Brubeck o ‘In the Mood’ de Glenn Miller o altres peces més modernes com ‘Spain’ de Chick Corea.

L’actuació de les WOT conjuntament amb la Lira Band no deixà indiferent ningú i el públic assistent es va quedar amb ganes de més, més d’aquest gran espectacle!

Noticia relacionada: Hui toca presumir

Ací baix teniu unes quantes fotos del reportatge de Valerià Benetó i Joanjo Puertos, per gaudir i baixar-les totes les fotos, piqueu damunt dels noms o les imatges.

Concert Lira Band i Les WOT

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -