- PUBLICITAT -

CN | Aida

Cada 1 d’octubre, es commemora el Dia Internacional de la Gent Major, una data establerta per les Nacions Unides per reconéixer el valor de les persones majors i sensibilitzar sobre els seus drets i necessitats. CN vol posar en relleu la importància de la gent gran al nostre poble.

Reconéixer l’experiència i la saviesa

A Castelló, la gent major no només és considerada una part fonamental de la comunitat, sinó que també representa el pilar de moltes famílies i el testimoni viu de la història del poble. Amb la seua experiència acumulada, han contribuït a la construcció d’una societat més forta, enriquint la vida social i cultural de Castelló.

Les associacions locals, com l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Castelló, organitzen habitualment actes. Aquests esdeveniments no només són un moment de celebració, sinó també una oportunitat per reivindicar el paper de la gent gran i donar-los el protagonisme que mereixen.

Cor de Jubilats de Castelló

Un futur inclusiu per a la gent major

Aquest 1 d’octubre és també una oportunitat per reflexionar sobre els reptes que afronta la gent major, especialment en àmbits com la salut, l’accés a serveis bàsics, o la solitud, una problemàtica que afecta cada vegada més persones majors. Castelló deu de buscar i fomentar iniciatives que milloren la qualitat de vida dels seus majors, oferint més suport i serveis, com programes d’envelliment actiu i espais de trobada.

El Dia Internacional de la Gent Major ens recorda que una societat inclusiva és aquella que valora la diversitat d’edats i que integra totes les persones, independentment del moment vital en què es troben. Castelló deu estar compromés a continuar donant suport a la seua gent gran, garantint que els seus drets siguen respectats i que gaudisquen d’una vida digna i activa.

Viatge Jubilats de Castelló

Homenatge als qui han fet història

Aquest 1 d’octubre, Castelló no només ha de reconéixer la gent major com una part fonamental de la societat, sinó que ha de valorar la seua contribució i impulsar-los a continuar sent protagonistes actius del present i el futur del poble. És un dia per recordar que cada història compartida i cada ensenyança transmesa han estat claus en la construcció de la identitat i el benestar de la nostra comunitat.

Viatge Jubilats de Castelló
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací