- PUBLICITAT -

 I possibilitat de pluges al nord

CN | Jordi Payà

El ponent farà pujar les màximes hui i demà a la Ribera Alta, però es preveu un breu episodi de pluja al nord durant la nit de dimecres.

1 d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran

A la Ribera Alta, la setmana comença amb un oratge estable, però amb algunes variacions que es faran sentir entre dimecres i dijous. Les temperatures mínimes han registrat un lleuger augment durant la nit, i es preveu que les màximes continuen pujant durant el dia a causa del vent de ponent, que bufarà amb força especialment en les zones interiors. Tot i això, les brises entraran a la comarca de la Ribera Alta a partir de migdia, suavitzant lleugerament les condicions.

El dia més calorós de la setmana serà demà dimecres, amb el ponent mantenint-se actiu des de primera hora del matí. Els termòmetres podrien marcar valors pròxims als 30 graus en diversos punts de la comarca, fent que el primer dia d’octubre tinga un caràcter quasi estiuenc. No obstant això, a mesura que avance la jornada, començaran a aparéixer alguns indicis de canvi. Durant la nit i matinada, s’esperen núvols i algunes pluges al nord del País Valencià, que podrien afectar també zones veïnes.

Dijous, aquestes precipitacions es mouran cap al sud al matí, tot i que a la Ribera Alta es preveu que les pluges siguen escasses o pràcticament inexistents. Malgrat aquests breus canvis, l’estabilitat meteorològica tornarà ràpidament a partir de divendres, amb un cap de setmana que s’espera tranquil i sense grans alteracions en l’oratge.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací