- PUBLICITAT -

CN | Aida

El divendres, 4 d’octubre, a les 20.00 hores, s’inaugurarà a la sala d’exposicions del Mercat de Castelló “El fil invisible”, una mostra fotogràfica que posarà en el centre d’atenció els usuaris del Respir, una associació dedicada a la cura de persones majors dependents. L’exposició, creada pel fotògraf castellonenc Carlos Navarro, oferirà un retrat íntim i humà d’aquest col·lectiu, sovint oblidat.

La sèrie de fotografies busca trencar els estigmes associats a la vellesa i la dependència, mostrant moments de llum i alegria en la vida quotidiana de les persones majors. “Amb aquesta col·lecció, vull oferir una mirada més tendra i plena d’esperança sobre les persones grans i dependents. Són la nostra memòria, i és vital que les reivindiquem amb la dignitat que es mereixen”, ha destacat Carlos Navarro.

Amb una proposta artística lluminosa i esperançadora, Carlos vol transmetre una imatge positiva de la vellesa. “No es tracta només de mostrar la vulnerabilitat, sinó també la fortalesa i la calidesa que es pot trobar en aquests moments de la vida”, ha explicat l’autor. “El fil invisible” vol ser una celebració de la vida i una invitació a reflexionar sobre el paper fonamental que juguen els majors en les nostres comunitats.

Durant la inauguració, els assistents podran gaudir d’un vi d’honor mentre admiren les fotografies, que ofereixen una mirada compromesa i humana. L’exposició romandrà oberta durant les pròximes setmanes, permetent als visitants apropar-se a un col·lectiu que mereix ser visible i reconegut.

Segons Carlos Navarro, “Aquest treball és també una crida a l’empatia i al respecte. Els nostres majors són un fil invisible que ens connecta amb el passat, però també amb la nostra pròpia humanitat.”

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací