- PUBLICITAT -

El mestral bufarà amb força al nord, mentre que el vent de llevant portarà núvols a la costa sud. El cap de setmana es mantindrà estable a tot el territori

CN | Jordi Payà

Aquest dissabte la tardor es deixarà sentir de manera clara a tot el territori, amb canvis significatius en l’oratge que marcaran l’inici d’un cap de setmana amb temperatures més fresques i vents actius. El mestral bufarà amb força al nord del País Valencià, especialment durant el matí, aportant una sensació més fresca i reduint les temperatures.

Al centre i al sud, el vent de llevant prendrà protagonisme, acumulant núvols a la franja costanera. Aquesta situació farà que la sensació tèrmica siga més agradable i les temperatures es mantinguen suaus, sense les puntes de calor que s’han registrat en jornades anteriors.

Diumenge i dilluns es mantindran les condicions d’estabilitat, amb un oratge tranquil i més propi de la tardor. Tot i això, no es descarta que el vent de ponent puga tornar a deixar-se sentir a partir de dimarts, fent que les temperatures pugen lleugerament.

Aquest cap de setmana es presenta ideal per gaudir d’activitats a l’aire lliure amb un clima molt més còmode que les últimes setmanes, marcant l’inici definitiu de la tardor.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací