- PUBLICITAT -

Crònica Blanc-i-negra, Carlos Gomis

CN | Aida

Els equips de l’UD Castellonense es preparen per a afrontar una nova jornada de competició amb reptes importants. L’equip de la 3a RFEF visitarà aquest dissabte, 28 de setembre, a l’Atlètic Levante, en un duel crucial entre dos equips separats només per un punt a la classificació. Els blanc-i-negres volen continuar amb les bones sensacions que han deixat en aquest inici de temporada i continuar sumant en una lliga molt competitiva.

Per la seua banda, l’UD Castellonense B rebrà el mateix dissabte a les 19.00 h, al camp de l’Almenà, el Benifaió, un rival que es troba dos punts per damunt a la classificació. L’equip filial tractarà de sumar la seua primera victòria del campionat per eixir de la zona baixa i començar a remuntar.

Finalment, el nostre equip femení es desplaçarà el diumenge al camp del Tavernes Blanques, actual segon classificat, amb l’objectiu de sumar la seua primera victòria de la temporada i escalar posicions després d’un inici complicat.

Tota l’afició blanc-i-negra està cridada a donar suport als seus equips en aquest cap de setmana carregat d’emoció. Un poble, uns colors: blanc i negre ⚪⚫.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací