- PUBLICITAT -

El ContaContes ‘Leo Lleó’ arriba a la Biblioteca ‘Joan Fuster’ de Castelló aquest divendres

CN | Aida

Aquest divendres, 27 de setembre, a les 18.00 h, el pati de la Biblioteca ‘Joan Fuster’ de Castelló s’omplirà de màgia i fantasia amb la visita de ‘Leo Lleó’, un ContaContes que promet captivar els més menuts amb històries plenes d’emocions, aventures i valors.

L’activitat, que forma part de la programació cultural de la biblioteca, està pensada per fomentar la lectura i la imaginació entre els més joves, oferint una oportunitat perquè gaudisquen de contes tradicionals i moderns en un entorn acollidor i familiar. Amb l’encant de les paraules i la interacció amb els xiquets i xiquetes, ‘Leo Lleó’ farà viure moments màgics als assistents, convertint cada història en una experiència inoblidable.

El ContaContes és una iniciativa que busca promoure l’amor pels llibres des de la infància, i aquesta sessió promet ser una cita imprescindible per a les famílies de Castelló que vulguen passar una vesprada divertida i enriquidora al costat dels seus fills i filles. El pati de la Biblioteca ‘Joan Fuster’ es convertirà en un escenari ideal per gaudir de les històries sota el cel de setembre, en un ambient que invita a somiar i aprendre.

L’entrada és lliure i està dirigida a un públic familiar. No us perdeu aquesta ocasió de descobrir el poder de la narració amb ‘Leo Lleó’!

Cartell taulell d’anuncis del Mercat
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací