- PUBLICITAT -

La calor marcarà el dimecres amb màximes de 30 graus a la Ribera Alta, però l’arribada d’un front dijous portarà una baixada de temperatures

CN | Jordi Payà

El ponent arriba amb força al País Valencià, i la comarca de la Ribera Alta no n’és una excepció. Després d’uns dies d’inestabilitat que van tancar l’estiu, l’arribada de la tardor ha vingut acompanyada d’un vent de ponent que farà pujar les temperatures fins a valors estivals.

Ahir, el ponent i el xaloc van competir durant bona part de la jornada, però hui dimecres el ponent no tindrà rival i es farà notar des de primera hora del matí. A la Ribera Alta, el vent ha provocat temperatures nocturnes més suaus, i es preveu que les màximes ronden els 30 graus, tant al litoral com al prelitoral. Això farà que el dia siga càlid, amb un ambient que recorda més a l’estiu que a la tardor.

El ponent continuarà marcant l’oratge també demà dijous, amb temperatures altes fins a primera hora de la vesprada, quan un front dèbil entrarà pel nord del territori. Aquest front deixarà ruixats dispersos i iniciarà un descens tèrmic que serà més evident divendres i durant el cap de setmana.

Divendres, el vent girarà a mestral i es reforçarà, especialment a la Ribera Alta, on el dia començarà amb núvols i potser alguna gota al sud de la comarca. La caiguda de les temperatures serà notable, i el cap de setmana es preveu més fresc i estable, amb l’ambient típic de la tardor.

El primer cap de setmana de la nova estació portarà un descans de la calor intensa d’aquests dies, oferint una oportunitat per gaudir d’activitats a l’aire lliure amb temperatures molt més agradables a la Ribera Alta i al conjunt del territori.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací