- PUBLICITAT -

Àlbums de fotos de Valerià Benetó i Joanjo Puertos, baix!!!

CN | Aida

Senyera, 24 de setembre – Aquest passat diumenge, la localitat de Senyera va acollir la 7a edició de la “Sprint Trail”, una cursa de muntanya que s’ha convertit en una cita destacada per als amants de l’esport. L’esdeveniment, que es va celebrar en el marc del Dia Mundial sense Cotxes, va ser un èxit tant en participació com en organització, amb la presència d’un gran nombre de corredors de diferents nivells.

La cursa, que va començar puntualment a les 08.30 h, formava part del primer Cap de Setmana de la Mobilitat, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Senyera per fomentar l’ús de mitjans de transport sostenibles i animar la població a gaudir de l’entorn natural sense vehicles motoritzats. El recorregut del “Sprint Trail” va oferir una combinació d’asfalt dins del nucli urbà i sendes de muntanya, proporcionant als participants unes vistes espectaculars dels paratges naturals que envolten el municipi.

Amb un traçat exigent, però assequible, la cursa va suposar un repte per a corredors experimentats, però també va ser una excel·lent oportunitat per a novells que volien iniciar-se en aquest tipus de proves dinàmiques. I com no per als participants locals que van destacar entre els participants i va ser els més aclamats en arribar a la meta.

Durant l’esdeveniment, el Castelló Notícies va estar present per immortalitzar els millors moments de la jornada, fent un grapat de fotografies que capturen l’esforç i la diversió dels corredors. Les imatges, que seran compartides ací baix en els àlbums de Valerià Benetó i Joanjo Puertos, mostren els instants més intensos de la cursa, des dels trams més tècnics fins a les emocions a la línia de meta.

Amb aquest esdeveniment, Senyera continua apostant per la mobilitat sostenible i la promoció de l’esport per a totes les edats, fomentant valors com la salut i el respecte pel medi ambient. L’organització, l’ambient i la participació d’aquest diumenge deixen clar que la “Sprint Trail” de Senyera és ja una cita ineludible en el calendari esportiu local.

Àlbum de fotos de Valerià Benetó (clica damunt de la imatge)

Sprint Trail Senyera 2024 (102)

Àlbum de fotos de Joanjo Puertos (clica damunt de la imatge)

VII Sprint Trail Senyera 2024_607

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací