- PUBLICITAT -

El concert solidari del 21 de setembre, Dia Internacional de l’Alzheimer, uneix música i solidaritat amb l’actuació destacada d’Ana Villanueva Hernández

Vídeo del concert

CN | Aida

El passat dissabte, 21 de setembre de 2024, l’auditori Rex de Castelló es va omplir de música i solidaritat en el concert benèfic a càrrec de l’Orquestra Filibert Estrela, de la Societat Musical Lira Castellonera. Més de 125 persones van acudir a l’acte, que tenia com a objectiu recaptar fons per a l’Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer (AFA) Castelló Respir, entitat dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia i les seues famílies.

La vetllada, dirigida per Pep Larrosa, va començar de manera emotiva amb la lectura d’un manifest per commemorar el Dia Internacional de l’Alzheimer, a càrrec de Maria José i Erika, dues membres actives de l’associació. Després, Fede, president de l’AFA Castelló Respir, va agrair la presència del públic i el suport rebut, destacant la importància de la tasca de l’associació i la col·laboració amb la Societat Musical Lira Castellonera.

Fede, Erika i Maria Jose

El concert va incloure un repertori variat i emocionant que va captivar el públic, amb peces com Andante festivo de Sibelius, un medley de The Sound of Music de Rodgers, i la interpretació del famós O sole mio de Di Capua, entre d’altres. El violí solista Ana Villanueva Hernández va brillar amb la seua interpretació de Tomorrow de Strouse, afegint un toc especial a la nit.

Ana Villanueva Hernández

El president de la Societat Musical, Eliseo Pla, va presentar les obres interpretades, oferint al públic una visió més profunda de cada peça. El concert va culminar amb un moment molt especial: el comiat del director Pep Larrosa, qui va aprofitar l’ocasió per a agrair el suport de l’orquestra i el públic en la seua última actuació com a director. En una emotiva cerimònia, Larrosa va fer entrega de la batuta a la nova directora, Anna Garcia Palop, qui continuarà liderant l’orquestra.

Anna i Pep

L’esdeveniment va ser un èxit rotund, no només per la música, sinó també per la implicació solidària de tota la comunitat de Castelló, que va mostrar una vegada més el seu suport a les persones que pateixen Alzheimer i als seus familiars.

Una vetllada que va deixar una empremta inesborrable en els cors dels assistents, combinant l’art i la sensibilitat social amb un objectiu benèfic.

Àlbum de fotos de Joanjo Puertos

Orquestra Filibert Estrela - AFA Castelló Respir 2024_24

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací