- PUBLICITAT -

Mireia Montilla, del Club de Patinatge de Castelló, es proclama Campiona del Món Júnior de Solodance 2024

CN | Aida

Castelló – La patinadora Mireia Montilla, membre del Club de Patinatge de Castelló, ha aconseguit el títol de Campiona del Món Júnior de Solodance 2024. El campionat, celebrat a Italia, ha consagrat a Mireia com una de les grans figures del patinatge artístic internacional en la modalitat de Solodance, afegint aquest títol al seu palmarès ja impressionant.

Mireia, que aquest any ja havia aconseguit els títols de Campiona d’Espanya i Campiona d’Europa en la mateixa modalitat, ha demostrat una vegada més la seua excel·lència sobre rodes. El seu èxit ha sigut celebrat amb entusiasme per tot l’equip que l’ha acompanyada durant aquest viatge.

Iris i Mireia

Les seues entrenadores, Iris Espert i Ana Gascó, han sigut destacades com una peça clau en aquest assoliment. En un emotiu missatge publicat a Facebook per Iris Espert Carrascosa, la qual també forma part del club, es va poder llegir: “Sabíem que podíem i ho hem fet realitat. CAMPIONA DEL MÓN JUNIOR SOLODANCE 2024. Que enorme eres, Mire. […] @anagasco.f eres única, una gran professional de la que no vull separar-me mai. T’estime. Tu també eres campiona del món“. En aquest missatge, Espert també va expressar la seua gratitud envers altres membres de l’equip com Naya De La Jara, Bar Sp08, i el coreògraf Llure Álvarez, per convertir les patinadores del club en “un espectacle sobre rodes“.

Aquest triomf no només reconeix la trajectòria de Mireia Montilla sinó que també subratlla la gran labor del Club de Patinatge de Castelló i del seu equip tècnic, que continua portant l’esport a un nivell d’excel·lència mundial.

Font i fotos: Facebook d’Iris Espert Carrascosa.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací